Materiaalit

Teollisuus

Julkis-rakentaminen

Toimitilat

Asunto-rakentaminen

Uudis- sekä korjausrakentaminen

Sertifioidut palokatkotuotteet

Propalokatko Oy toteuttaa palokatkourakoinnista noin 80% HILTI palokatkotuoteperheellä. Tarvittaessa urakoimme myös muilla alan huippu tuotteilla.

Sertifioidut ja laadukkaat tuotteet takaavat toimivan ja turvallisen palokatkon. Hyvää lopputulosta haettaessa ei tulisi koskaan tinkiä materiaalien laadusta.

Materiaaleista:

Käytämme 80% HILTI-palokatkotuotteita

Tarvittaessa urakoimme myös muilla alan huipputuotteilla

Kaikki tuotteet ETA/CE -hyväksyttyjä

Esimerkki hilti palokatkoasennuksesta
Toinen esimerkki hiltin läpiviennistä

Oikealla materiaalivalinnalla voidaan vaikuttaa kustannustehokkuuteen

Palokatkohankkeissa on valitettavan yleistä, että kustannukset ylittävät alkuperäiset arviot useimmissa hankkeissa. Kokemuksen puute vaikuttaa työn laadun lisäksi myös ymmärtämättömyyteen sopivien materiaalien valinnoista.

Me Propalokatkolla toimimme 15 vuoden kokemuksella, ja pyrimme kaikissa hankkeissa kustannustehokkaaseen työhön, laadusta tinkimättä. Oikeiden materiaalien valinnalla voidaan minimoida hankkeen kustannuksia huomattavasti.

Miksi hankkia palokatkopalvelut meiltä?

1. Ammattiosaaminen ja pitkä kokemus

Meillä on 15 vuoden kokemus erilaisista palokatkohankkeista, sekä kattava ymmärrys materiaalien käyttöön, toteutusmuotoihin sekä lainsäädäntöön.

2. Käytämme laadukkaita, sertifioituja palokatkotuotteita

Käytämme hankkeesta riippumatta aina laadukkaita ja sertifioituja palokatkotuotteita. Hyvä lopputulos kun ei synny heikoilla tuotteilla.

3. Jokaiseen tilanteeseen löydetään paras ratkaisu oikean materiaalivalinnan avulla

Paras ratkaisu ei välttämättä ole aina kaikkein kallein. Paras ratkaisu löydetään ymmärtämällä miten päästään kustannustehokkaasti haluttuun tulokseen valitsemalla sopivan menetelmän ja sopivat materiaalit.

4. Kaikki asentajamme on koulutettu materiaalien suhteen

Meidän asentajamme on kaikki koulutettu ymmärtämään ja soveltamaan perinpohjaisesti käytettyjä materiaaleja. Kaikki asentajamme ovat Eurofins-sertifioituja.