Yritys

Paloturvallisuuden ammatilaiset

Propalokatko Oy on palokatkoihin ja paloturvallisuuteen keskittynyt rakennusalan toimija. Tarjoamme kaikki palokatkoihin liittyvät palvelut saman katon alta. Palvelemme monipuolisesti erilaisia asiakkaita, aina yksittäisistä talonrakentajista julkisrakentamisen suuriin projekteihin kuten sairaaloihin, kouluihin jne.

Teollisuus

Julkisrakentaminen

Toimitilat

Asuntorakentaminen

Uusintasaumaukset

ProPalokatko Oy tarjoaa tinkimätöntä osaamista ja laatua

Me pyrimme aina löytämään laadukkaimman, kustannustehokkaimman ja kestävimmän ratkaisun – hankkeesta riippumatta. Paras ratkaisu löytyy meiltä, koska:

Ymmärrämme alan vaatimukset ja standardit

Tunnemme alan vaatimuksen ja standardit kuin omat taskumme. Alakohtaisen osaamisen avulla löydämme aina parhaan ratkaisun.

Käytämme koulutettua henkilökuntaa

Kaikki työntekijämme ovat yksilöllisesti valittuja ja Eurofins-sertifikaatin omaavia asentajia.

Markkinoiden parhaat tuotteet ja materiaalit

Käytämme vain laadukkaita tuotteita, palvelusta riippumatta. Laadukkaat tuotteet takaavat kestävän, pitkäikäisen ja kustannustehokkaan ratkaisun.

Kaikki palvelut saman katon alta

Meiltä saat kaikki palvelut saman katon alta. Tämä on paitsi aikaa säästävää, mutta myös kustannustehokasta.

Palvelua 15 vuoden kokemuksella

Meillä on 15 vuoden kokemus eri kokoisista hankkeista, ja eri tyyppisistä projekteista. Etuna on myös että tunnemme alan monimutkaisen lainsäädännön sekä kansallisella että kunnallisella tasolla. Siksi kykynemme antamaan realistisia arvioita hankkeen hinnasta sekä aikataulusta. Yksi meidän perusperiaatteita onkin, että toteutamme työt aina sovitussa aikataulussa.