Silikonisaumaus

Teollisuus

Julkis-rakentaminen

Toimitilat

Asunto-rakentaminen

Uudis- sekä korjausrakentaminen

Silikonisaumaukset ammattitaidolla

Toteutamme silikonisaumaukset kaiken tyyppisissä rakennushankkeissa. Palveluumme kuuluu niin kylpyhuoneiden, pesu- ja märkätilojen sekä keittiöiden saumauksia.

Käytämme aina laadukkaita M1-luokiteltuja saumausmassoja, sekä ammattitaitoisia saumaajia. Toimimme koko Suomen alueella.

Meiltä hoituu:

Kylpyhuoneen silikonisaumaus

Keittiön silikonisaumaus

Vanhojen silikonisaumojen poisto

Silikonisaumojen uusiminen

Silikonisaumojen uusiminen

Silikonisaumojen uusiminen tulisi suorittaa noin 3-5 vuoden välein. Silikonisauman kestoon vaikuttaa käytetyn silikonin laatu, ja kuinka huolellisesti saumat on edellisellä kerralla tehty. Myös kylpyhuoneen tai keittiön käyttöaste vaikuttaa saumojen kulumiseen. Mitä enemmän tilaa käytetään, sitä nopeammin saumat myös kuluvat.

Kun silikonisauma alkaa tulla tiensä päähän, alkaa saumoissa esiintyä kuivumista ja irtoilua, sekä toisinaan myös mustahometta (mustia pisteitä). Kaikki nämä merkit kielivät siitä että saumat tulisi uusia pikimmiten. Mikäli saumoja ei uusita riittävän ajoissa, pääsee saumojen välistä vettä laatoituksen ja vesieristyksen väliin. Kunnossa olevat saumat pitävät kosteuden ja homeen loitolla rakenteista.

Saumattu rapun ja seinän väli

Miksi hankkia saumauspalvelu meiltä?

1. Alan ammattilaisia pitkällä kokemuksella

Meillä on 15 vuoden kokemus eri typpisistä saumaustöistä. Mikäli haet laadukasta saumauspalvelua, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.

2. Käytämme vain M1-luokiteltuja saumausmassoja

Me Propalokatkolla uskomme laadukkaisiin materiaalivalintoihin. Käytämmekin aina markkinoiden parhaita saumausaineita, hankkeesta riippumatta.

3. Propalokatko tarjoaa saumauspalvelut ammattilaisten toteuttamana

Käytämme vain ammattitaitoisia saumaajia. Osaavalla työvoimalla saadaan aikaan laadukasta työjälkeä.

4. Meiltä saat myös kunnossapitopalvelu saumaustöille

Teemme tarkastuskäyntejä asikkaillemme ja huolehdimme että rakennuksesi saumaukset uusitaan riittävin väliajoin.